ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Η GEYER διαθέτει μία ολοκληρωμένη ποιοτική και ασφαλή γκάμα εργαλείων, που κάνει την εργασία σας εύκολη και άνετη. Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που έχουμε επενδύσει. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι παρέχουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής σε όλα τα εργαλεία και αυτό μας εντάσει στην κορυφαία επιλογή των καταναλωτών.

  Τα  ηλεκτρολογικά εργάλεια GEYER είναι μονωμένα και κατασκευάζονται από χάλυβα ειδικής σύνθεσης και υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 60900. Σε κάθε μονωμένο εργαλείο ασφαλείας πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος στο τέλος της διαδικασίας παραγωγής του. Ολα τα εργαλεία GEYER φέρουν Πιστοποίηση GS και VDE.

  Βασικό χαρακτηριστικό όλων των εργαλείων GEYER είναι οι μονωμένες λαβές που έχουν κατασκευαστεί με ειδική μέθοδο, ώστε να μειώνουν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κατά την εργασία με προστασία τάσης ρεύματος έως και 1000 volt.

  Οι πληθώρα επιλογών αναμέσα σε πένσες, κατσαβίδια και κόφτες δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη. Οι απαιτητικές εργασίες ολοκληρώνονται με άνεση, ευκολία και ασφάλεια που μόνο η GEYER μπορεί να προσφέρει.

  Οι πένσες και οι κόφτες είναι κατασκευασμένοι απο εξαιρετικής ποιότητας στιλβωμένο Chrome Vanadium ατσάλι που τα καθιστούν κατάλληλα για όλες τις κοινές χρήσεις. Διαθέτουν ισχυρή μόνωση, δοκιμασμένη κάθε μία ξεχωριστά για να αντέχει σε τάση 1000V και πιστοποίηση GS και VDE. Ο θερμικής επεξεργασίας χάλυβας με υψηλή σφυρηλάτηση και επίστρωση χρωμίου, διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Τέλος οι επαγωγικά σκληρυμένες λεπίδες προσδίδουν μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ η λαβή από διπλό υλικό με αυλάκωση εγγυάται σταθερότητα και ασφάλεια.

  Επιλέγοντας ένα κατσαβίδι GEYER, σταυροκατσάβιδο, ίσιο κατσαβίδι ή δοκιμαστικό κατσαβίδι, τότε σίγουρα δημιουργείται μία στενή σχέση συνεργασίας μεταξύ σας. Εξαιρετικό υλικό κατασκευής  S2  steel και ισχυρή μόνωση βιομηχανικού τύπου 1000V, ελεγμένο σύμφωνα με τα πρότυπα EN60900:2004. Εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός της λαβής, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εφαρμόζει τη μέγιστη δυνατή ροπή κατά το βίδωμα. Πιστοποίηση GS και VDE με εγγύηση εφ’ όρου ζωής