Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες του Λιβάνου από τη GEYER Hellas
  05/10/2020

  Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες του Λιβάνου από τη GEYER Hellas

  Την αλληλεγγύη της στον λαό του Λιβάνου που δοκιμάζεται από την πρόσφατη τραγωδία στη Βηρυτό, έδειξε έμπρακτα η GEYER Hellas με την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας.

  Ευαισθητοποιημένη από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα, η GEYER HELLAS ανάλαβε πρωτοβουλία στήριξης και συμπαράστασης για τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Βηρυτού.

  Ως απάντηση στην πρόσκληση της Ελληνικής Κυβέρνησης για συγκέντρωση, όχι μόνο φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, αλλά και ηλεκτρολογικού υλικού, ο καταξιωμένος Ελληνικός Όμιλος Ηλεκτρολογικού και Ηλεκτρονικού Υλικού GEYER Hellas συνέβαλε σημαντικά στην παγκόσμια προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων.

  Ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα των αρχών της Βυρητού για παροχή βοήθειας σε δομικά υλικά, η εταιρία αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυα στο λιβανικό λαό αποστέλλοντας σημαντικές ποσότητες λαμπτήρων.

  Η δράση αυτή αποδεικνύει ότι η GEYER Hellas, και κατ’επέκταση οι ελληνικές εταιρίες, αφουγκράζονται τις κοινωνικές ανάγκες, αναδεικνύουν τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, και συμβάλλουν στην ανακούφιση των εκάστοτε πληγέντων.

  www.geyer.gr