Φωτοβολταϊκά συστήματα

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Πως μπορώ να εγκαταστήσω πάνελ;

  Τι είναι: Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν το πιο δημοφιλές είδος ανανεώσιμης μορφής ενέργειας αφού έχουν την ιδιότητα να μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια.

  Σήμερα τα φωτοβολταϊκά συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού αποτελούν την πιο δημοφιλή και συμφέρουσα χρήση της ηλιακής τεχνολογίας, με ολοένα και αυξανόμενη χρήση από τους καταναλωτές.

  Γιατί;

  Γιατί η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας!

  Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων δεν τελειώνουν εδώ:

  ● Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

  ● Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής: οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ εγγυώνται για τη λειτουργία και την απόδοσή τους για 20-30 χρόνια λειτουργίας.

  ● Υπάρχει πάντα η δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών.

  ● Μπορούν να εγκατασταθούν πάνω σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές, όπως είναι π.χ. η στέγη ενός σπιτιού ή η πρόσοψη ενός κτηρίου.

  ● Η ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή, (ειδικά στο δικό μας τόπο) διατίθεται παντού και δεν στοιχίζει απολύτως τίποτα.

  ● Τεχνολογία φιλική στο περιβάλλον: δεν προκαλούνται ρύποι από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

  Αν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά συστήματα, είμαστε εδώ για να σας το κάνουμε εύκολο!

  Στη GEYER σας υποστηρίζουμε σε όλες τις φάσεις ενός Φωτοβολταϊκού Σταθμού στην κατοικία σας:
  Από την διαστασιολόγηση του Φωτοβολταϊκού, την αδειοδότηση και την κατασκευή του έργου έως και την χρηματοδότηση της εγκατάστασης. Με τη βοήθεια μας, η διαδικασία θα είναι απλή, σαφής και τελικά, εγγυημένα επιτυχής!

  Η εταιρία μας αξιολογεί τις πραγματικές και μελλοντικές ανάγκες της κατοικίας σε ενέργεια και προτείνει τον οικονομοτεχνικά σωστό συνδυασμό εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την αποδοτική λειτουργία του.

  Δουλεύουμε με ικανότητα και γνώση, για το δικό σας συμφέρον.

  Η εταιρία μας υλοποιεί έργα Net Metering σε ιδιωτικές κατοικίες, προτείνοντας πάντα εξοπλισμό υψηλών απαιτήσεων.
  Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούμε επίσημο κανάλι διανομής κορυφαίων οίκων του εξωτερικού.

  Με το καθεστώς του Net Metering (Ενεργειακού Συμψηφισμού), ο παραγωγός μπορεί, είτε να συμψηφίσει την παραγόμενη από το Φ/Β ενέργεια, είτε να την χρησιμοποιήσει για ιδιοκατανάλωση.

  Τα φωτοβολταϊκά συστήματα συνεπώς, ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, προσφέρουν δωρεάν ενέργεια σε ένα κτήριο, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των καταναλώσεων που απαιτούνται για την λειτουργία του.

  Τα φωτοβολταϊκά συστήματα – πακέτα Net Metering, ή ενεργειακός συμψηφισμός, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις της παραγωγής της δικής σας ηλεκτρικής ενέργειας η οποία μπορεί να αυτοκαταναλωθεί ακριβώς την ώρα που παράγεται.

  Και έπειτα;

  Η πλεονασματική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, στη συνέχεια, συμψηφίζεται με μελλοντικές καταναλώσεις και σε βάθος 3ετίας.
  Μειώνοντας, έτσι, το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος δραματικά!

  Συγκεκριμένες ιδιοκαταναλώσεις, όπως η φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή η κατανάλωση της αντλίας θερμότητας, μπορούν να δημιουργούν συνθήκες ταυτοχρονισμού της παραγωγής και της κατανάλωσης ενέργειας.

  Έτσι το όφελος/κέρδος της συνδυαστικής χρήσης του συστήματος Net Metering, της ηλεκτροκίνησης και των αντλιών θερμότητας, είναι εξαιρετικά υψηλό.

  Η GEYER, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, οι οποίες σε συνδυασμό με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων ή/και αντλιών θερμότητας αποτελούν την ιδανική λύση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων σε κάθε χρήστη.

  Μία εγκατάσταση, πολλά χρόνια εξοικονόμησης και ξεγνοιασιάς.