Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Φωτισμός

Φωτισμός

Η εταιρεία GEYER δραστηροποιείται στον χώρο του φωτισμού για περισσότερο από 20 χρόνια. Η στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει στον φωτισμό ήταν μείζωνος σημασίας, καθώς σήμερα εντάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής και εμπορίας λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων.

Φωτισμός

Οι λάμπες GEYER αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών, καθώς προσφέρουν λύσεις φωτισμού για κάθε ανάγκη. Η εφαρμογή τους προορίζεται σε οικιακά φωτιστικά ή επαγγελματικά φωτιστικά. Η μεγάλη γκάμα λαμπτήρων φθορισμού και λαμπτήρων LED σίγουρα θα χαρίσουν τον φωτισμό και την αισθητική που χρειάζεστε. Επιλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας, βάσει του χώρου που θέλετε να φωτίσετε.

  • Θερμό χρώμα φωτισμού 2700K ή 3000K
  • Λευκό χρώμα φωτισμού 4000K
  • Ψυχρό χρώμα φωτισμού 6500K

Λάμπες

Το βασικό χαρακτηριστικό που ορίζει μία λάμπα είναι το σχήμα της. Λάμπα κερί, λάμπα κλασική, λάμπα σφαιρική, λάμπα σωληνωτή είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε, για να εφαρμόσετε στα φωτιστικά σας. Οι σειρές λαμπτήρων Filament Διαφανείς, Filament Mατ και Filament Vintage δίνουν την δυνατότητα διακόσμησης και αρχιτεκτονικού φωτισμού, σε χώρους εστίασης, αναψυχής αλλά και οικιακούς. Ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και την ποικιλομορφία των σχεδίων τους. Οι λάμπες dimming δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσουμε την ποσότητα φωτισμού στον χώρο μας απλά με έναν ροοστάτη (dimmer). Λάμπες Τ8 φθορίου και λάμπες T8 LED καλύπτουν ανάγκες βιομηχανικών χώρων, γραφείων, δημόσιων χώρων, σχολείων. Λάμπες ειδικών εφαρμογών όπως λάμπα πισίνας, λάμπα εξωτερικού χώρου και λάμπα χαμηλής τάσης είναι μερικά από τα προϊόντα που επιβεβαιώνουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία της GEYER. Όλες οι λάμπες καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας που φτάνει έως και 5 χρόνια.

Φωτιστικά

H GEYER έχει αναπτύξει μοναδικές λύσεις φωτισμού για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Τα φωτιστικά GEYER είναι η λύση για τον φωτισμό. Εξελίχθηκαν πρωτοποριακά Φωτιστικά Σώματα που δίνουν λύσεις και στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Σημαντικοί σταθμοί είναι το σύστημα φωτισμο ράγας σε συνδυασμό με τα Γραμμικά Φωτιστικά INΝOVA, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε εμπορικό χώρο, τόσο σε γενικό όσο και σε κατευθυνόμενο φωτισμό. Τα Γύψινα Φωτιστικά και τα Spot είναι η ιδανική λύση για αρχιτεκτονικές δημιουργίες τόσο σε κατοικίες όσο και σε ειδικών απαιτήσεων έργα, ενώ τα Pendants, κρεμαστά φωτιστικά ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την απλότητα και την αισθητική τους. Οι σειρές προβολέων και panels με εγγύηση έως 5 χρόνια συμπληρώνουν την γκάμα φωτιστικών LED της GEYER.

Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων και χαρίζουν με την κομψότητά και την στιβαρότητα τους αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Το τμήμα φωτοτεχνικών μελετών, αποτελείται από άρτια καταρτισμένους μηχανικούς, όπου αναλαμβάνουν την εκπόνηση φωτοτεχνικής μελέτης. Η παράδοση και η εμπειρία της εταιρείας GEYER στην παραγωγή προϊόντων, της επιτρέπει να ερευνήσει και να υλοποιήσει custom κατασκευές φωτιστικών, καλύπτωντας έτσι οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader