ΦΩΤΙΣΜΟΣ LEROY MERLIN - ΚΗΦΙΣΟΣ

  Φωτιστικά GEYER στο υπόγειο parking του Leroy Merlin Κηφισού

  Την εταιρεία GEYER επέλεξε η Leroy Merlin Greece για την τοποθέτηση φωτιστικών στο υπόγειο parking του καταστήματος στον Κηφισό.

  Το project της μελέτης, παραγωγής και εγκατάστασης φωτιστικών LED υψηλής τεχνολογίας από την GEYER ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ταχύτητα το Μάιο του 2020.

  Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής των φωτιστικών με τα υψηλής απόδοσης LED, προσφέρουν άρτιο φωτιστικό αποτέλεσμα, καθώς τα πολύ δυνατά T8 φωτιστικά 1.5m με λευκό χρώμα φωτισμού 4000K που τοποθετήθηκαν, κάνουν τη νύχτα μέρα στον υπόγειο χώρο του κτιρίου! 

  Το όφελος από την υλοποίηση του έργου είναι διπλό, αφενός γιατί τα συγκεκριμένα φωτιστικά ενεργειακής κλάσης Α+ συμβάλλουν σε σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, αφετέρου γιατί η μετακίνηση των επισκεπτών γίνεται πλέον με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

  Η GEYER είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο με τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη μοναδικών λύσεων φωτισμού για επαγγελματική χρήση.

  Το τμήμα φωτοτεχνικών μελετών της αποτελείται από άρτια καταρτισμένους μηχανικούς, που αναλαμβάνουν την εκπόνηση μελέτης και την υλοποίηση custom κατασκευών. Όπως και στην περίπτωση του parking στο Leroy Merlin Κηφισού, η GEYER μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και να προσφέρει λύσεις φωτισμού για κάθε ανάγκη.

  Τα φωτιστικά σώματα της GEYER δίνουν λύσεις και στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων, χαρίζοντας ένα κομψό αποτέλεσμα και παράλληλα εξοικονομώντας ενέργεια.

  Η εταιρία προσφέρει μεγάλη γκάμα λαμπτήρων φθορισμού και LED, με διαφορετικούς χρωματισμούς σύμφωνα με τις ανάγκες σας, που σίγουρα θα χαρίσουν τον φωτισμό και την αισθητική που χρειάζεστε.