Οδηγός εγκατάστασης της εφαρμογής GEYER Έξυπνη Πρίζα

Κατεβάστε την εφαρμογή
για το κινητό ή το tablet σας…

 

Η εφαρμογής σας έχει πεδία εισαγωγής email και password και την δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό (Sign up) αν δεν έχετε ξανά συνδεθεί στη συσκευή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Σας ζητούνται στοιχεία για την δημιουργία νέου λογαριασμού.

 

 

Μετά την δημιουργία λογαριασμού, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στην εφαρμογή από την αρχική οθόνη βάζοντας username και password.

 

Όταν είστε πλέον συνδεδεμένοι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε την Έξυπνη πρίζα (Add device +)

 

Μέσα από μια λίστα συσκευών επιλέγουμε το κουμπί που γράφει Socket.

 

Έπειτα επιλέγουμε το B25 (EU).

 

 

Συνδεόμαστε στο WiFi δίκτυο της οικίας μας και κρατάμε για ~6 δευτερόλεπτα πατημένη τη συσκευή μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει, έπειτα πατάμε το κουμπί Next.

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο δίκτυο “HomeMate_AP”. Πατήστε To connect WIFI, συνδεθείτε στο δίκτυο και στην συνέχεια επιστρέψτε στην εφαρμογή.

* Υπάρχει η περίπτωση αυτό το βήμα να γίνει αυτόματα.
Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό από το WiFi της οικίας σας και να πατήσετε Connect, για να μπορέσει η Έξυπνη πρίζα να συνδεθεί στο δίκτυο.

Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός των συσκευών.

 

Όταν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα (Add Successfully) έχουμε συνδέσει επιτυχώς τις συσκευές.

 

Πλέον αφού κάνουμε Save βλέπουμε τη συσκευή μας και μπορούμε πατώντας πάνω στο εικονίδιο της Έξυπνης πρίζας να κάνουμε on/off τη συσκευή.

Μπαίνοντας στην Έξυπνη πρίζα μπορούμε να κάνουμε on/off συσκευές ακόμα και να ορίσουμε χρονοδιακόπτες/χρονομετρητές για μια συσκευή.

Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας από το play store, μπορείτε να κατεβάσετε το GEYER_Home.apk αρχείο για συσκευές Android 4.0.1+ πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής GEYER Home.