Οδηγός εγκατάστασης της εφαρμογής GEYER Cube

Κατεβάστε την εφαρμογή
για το κινητό ή το tablet σας…

 

Η εφαρμογής σας έχει πεδία εισαγωγής email και password και την δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό (Sign up) αν δεν έχετε ξανά συνδεθεί στη συσκευή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Σας ζητούνται στοιχεία για την δημιουργία νέου λογαριασμού.

 

 

Μετά την δημιουργία λογαριασμού, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στην εφαρμογή από την αρχική οθόνη βάζοντας username και password.

 

Όταν είστε πλέον συνδεδεμένοι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το Geyer Cube (Add device +)

 

Μέσα από μια λίστα συσκευών επιλέγουμε το κουμπί που γράφει Remote.

 

Έπειτα επιλέγουμε το GEYER Cube.

 

 

Συνδεόμαστε στο WiFi δίκτυο της οικίας μας και κρατάμε για ~6 δευτερόλεπτα πατημένη τη συσκευή μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει, έπειτα πατάμε το κουμπί Next.

Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο δίκτυο “HomeMate_AP”. Πατήστε To connect WIFI, συνδεθείτε στο δίκτυο και στην συνέχεια επιστρέψτε στην εφαρμογή.

* Υπάρχει η περίπτωση αυτό το βήμα να γίνει αυτόματα.
Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό από το WiFi της οικίας σας και να πατήσετε Connect, για να μπορέσει το Geyer Cube να συνδεθεί στο δίκτυο.

Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός των συσκευών.

 

Όταν εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα (Add Successfully) έχουμε συνδέσει επιτυχώς τις συσκευές.

 

Πλέον αφού κάνουμε Save βλέπουμε τη συσκευή μας και μπορούμε πατώντας πάνω στο εικονίδιο Geyer Cube να ορίσουμε τι θέλουμε να κάνει η συσκευή.

Με το κουμπί (+ Add remote control) μπορούμε να προσθέσουμε τηλεχειριστήρια διαφόρων συσκευών και να έχουμε απομακρυσμένη διαχείριση από οπουδήποτε.

Υπάρχει λίστα συσκευών IR που μπορούμε να διαχειριστούμε απλά με ένα κλικ.

 

Τέλος επιλέγοντας το εικονίδιο A/C έχουμε μια λίστα με όλους τους διαθέσιμους τύπους κλιματιστικών.

 

Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας από το play store, μπορείτε να κατεβάσετε το GEYER_Home.apk αρχείο για συσκευές Android 4.0.1+ πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής GEYER Home.