Επίτοιχοι διακόπτες

  Εξωτερικοί Διακόπτες

  Οι Σειρές επίτοιχων διακοπτών IP44 και IP54 της GEYER, αποτελούν τα κατάλληλα προϊόντα για όλες τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε υγρούς χώρους, όπου δεν μπορούν να εγκατασταθούν κανονικές σειρές διακοπτών.

  Τέτοιοι χώροι είναι για παράδειγμα, οι ιδιωτικοί χώρο του πλυντηρίου, το γκαράζ, το εργαστήριο ή οι χώροι για χόμπι. Οι διακόπτες της GEYER μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στον βιομηχανικό τομέα σε χώρους parking και σε εξωτερικούς στεγασμένους χώρους εστίασης και διασκέδασης.

  Λόγω της μεγάλης γκάμας προϊόντων, έχετε όλα τα εξαρτήματα για τη σωστή σχεδίαση χώρων με υγρασία, από τα dimmers έως τα blind controls.

  Στην Σειρά IP44, διατίθενται διακόπτες μονοί και διπλοί, μπουτόν και οτιδήποτε άλλο απαιτεί μια λειτουργική σχεδίαση ενός χώρου. Εκτός του μοντέρνου διαχρονικού design, η Σειρά διακρίνεται για την χρήση ανθεκτικών και ασφαλών υλικών ( πλαστικών και μετάλλων ), ενώ όλες οι πρίζες φέρουν βάση από πορσελάνη. Η Σειρά είναι επίσης εύκολη στην εγκατάσταση, λόγω επαρκούς χώρου για την διέλευση των καλωδίων στο εσωτερικό της πρίζας και του εύκολου ΄κλεισίματος’ των διακοπτών/πριζών μετά την συνδεσμολογία. Τέλος παρουσιάζει εξαιρετική αντίσταση στην είσοδο σκληρών σωματιδίων με διαστάσεις μεγαλύτερες του 1 χιλ. και φυσικά και στην είσοδο σταγονιδίων.

  Η σειρά IP44 διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, τον λευκό και το γκρί.

  Η Σειρά IP 54 διαθέτει επίσης όλα τα λειτουργικά στοιχεία για τον σωστό σχεδιασμό και εξοπλισμό οποιοδήποτε χώρου. Η γκάμα συμπεριλαμβάνει από μονούς και διπλούς διακόπτες και πρίζες μέχρι και μεταγωγικούς διακόπτες καθώς και διακόπτες ρολών. Διακρίνεται για την ιδιαίτερη εξωτερική της εμφάνιση και τις μικρές διαστάσεις των στοιχείων της. Τα υλικά κατασκευής της σειράς  πείθουν με την πρώτη ματιά και ο γρήγορος τρόπος εγκατάστασής της δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

  Η Σειρά IP 54 διατίθεται επίσης σε δύο χρωματισμούς, τον λευκό και τον γκρί.

  Όλα τα στοιχεία της Σειράς με προστασία από το νερό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή θερμοκρασίας από -20 ° C έως + 65 ° C.

  Οι Σειρές IP44 και  IP54 της GEYER σας δίνουν λύση για την κάλυψη όλων των χώρων σας με ιδιαίτερη προστασία απο την υγρασία.

  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προγραμματίσετε την ηλεκτρική σας εγκατάσταση.