Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Η εταιρία μας

Η Εταιρία μας

O Όμιλος GEYER® Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια, σαν θυγατρική εταιρία της Γερμανικής GEYER AG. Η GEYER® Hellas είναι μια βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία Ηλεκτρολογικού και Ηλεκτρονικού Υλικού. Η εταιρεία μας, παράγει ηλεκτρολογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης, διατηρώντας κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αλλά και για την άψογη τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της. Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων, επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία.

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στη Δροσιά Χαλκίδος, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 20.000 τ.μ. ενώ το υποκατάστημα της Β. Ελλάδος στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Η GEYER® ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, διευρύνοντας κάθε χρόνο το μερίδιο της στην Ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες της ICAP (40 Κορυφαίοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, 2018), η GEYER® Hellas κατατάσσεται μεταξύ των 6 ισχυρότερων εταιρειών (5 εκ των οποίων πολυεθνικές) στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και ως η πρώτη ελληνική εταιρία του κλάδου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1911

Τo 1911 o Christian GEYER ίδρυσε στην Νυρεμβέργη την εταιρία που φέρει μέχρι σήμερα το όνομά του.

1927

Το 1927 το εργοστάσιο της GEYER δέσποζε επιβλητικά στο κέντρο της πόλης, με προσωπικό άνω των 1000 ατόμων.

1928

Το 1928, η GEYER παρουσιάζει στην έκθεση της Λειψίας τον πρώτο Γενικό Διακόπτη, που αποτέλεσε τεχνολογική επανάσταση στην εποχή του και εγκαταστάθηκε σε εκατομμύρια σπίτια στην Γερμανία και στον κόσμο.

1956

Το 1956 η GEYER εισήγαγε την αυτόματη ασφάλεια στην Γερμανική αγορά και δημιούργησε νέα δεδομένα στις εγκαταστάσεις του ηλεκτρολογικού δικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο.

1978

Το 1978 η εταιρία μεταφέρει την παραγωγή Αυτόματων Ασφαλειών και Πινάκων διανομής στην θυγατρική της GEYER HELLAS ΑΕ με έδρα την Χαλκίδα. Η παραγωγή γίνεται σε πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα και με εξαγωγές σ ‘ολόκληρο τον κόσμο.

1985

Το 1985 η GEYER HELLAS επεκτείνει την παραγωγική της δραστηριότητα στην κατασκευή πριζοδιακοπτών για οικιακή χρήση.

2001

Το 2001 η εταιρία δημιουργεί μονάδα παραγωγής φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων.

2007

Το 2007 η GEYER HELLAS αυτονομείται από την GEYER AG και συνεχίζει την πορεία της σαν αμιγώς Ελληνική εταιρία.

2013

Το 2013 η εταιρία δημιουργεί τμήμα σχεδιασμού φωτιστικών τεχνολογίας LED και παρουσιάζει την ίδια χρονιά το ισχυρότερο φωτιστικό LED GU10 στο κόσμο με ισχύ 7 W και 730 Lumen με βάση πανευρωπαϊκή πατέντα.

2015

To 2015 η GEYER HELLAS δημιουργεί τμήμα μελετών Αρχιτεκτονικού και Δημοτικού φωτισμού καθώς και μελετών Αθλητικών Εγκαταστάσεων. Πλήθος έργων έχει υλοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό με βάση τις εξειδικευμένες δεξιότητες της εταιρίας στον τομέα αυτό.

2016

Το 2016 σηματοδοτεί την μετάβαση της εταιρίας στις Έξυπνες Τεχνολογίες με παγκόσμιες συνεργασίες για Συστήματα έξυπνου σπιτιού και διαχείρισης κτιρίων. Εξέλιξη έξυπνων εφαρμογών για σχολεία, ξενοδοχεία, θερμοκήπια, ψυκτικούς θαλάμους, κλπ.

2018

Το 2018 η GEYER HELLAS εισέρχεται στην παραγωγή καλωδίων με δημιουργία μονάδας στην Ελλάδα.

2019

Το 2019 η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει στην Ηλεκτροκίνηση, συνάπτοντας στρατηγική συμφωνία με μία από τις κορυφαίες Γερμανικές εταιρείες, την ABL, και προμηθεύει Σταθμούς Φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά.

2020

Το 2020, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοιού, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει στην Ανάπτυξη Τεχνολογιών Φωτισμού με UV-Ακτινοβολία.

2021

Το 2021, η εταιρεία γίνεται ο επίσημος αντιπρόσωπος των Αντλιών Θερμότητας της Samsung, προσθέτοντάς τες στη γκάμα των προϊόντων της.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η στρατηγική της GEYER® συνοψίζεται στους παρακάτω στόχους. Δημιουργία μιας γκάμας προιόντων που καλύπτει πλήρως τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού για την Ελληνική και την Διεθνή αγορά. Παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, άριστης ποιότητας, υπό συνθήκες διαρκούς και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου. Διεξαγωγή συνεχούς έρευνας για ανάπτυξης προϊόντων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επικέντρωση στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, ικανών να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες. Διαρκής επικοινωνία, αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Εξασφάλιση του υψηλότερου δυνατού οφέλους για το καταναλωτικό μας κοινό και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας αξιόπιστη την εικόνα της εταιρίας μας. Εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας, διαδικτυακά καθώς επίσης και μέσω οργανωμένων σεμιναρίων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι να είμαστε η πρώτη προτίμηση κα επιλογή των πελατών μας. Στην εταιρία GEYER® στόχος και φιλοδοξία ήταν και είναι πάντοτε η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλότατων προδιαγραφών. Για τον σκοπό αυτό ικανοποιούμε υπεύθυνα, άμεσα και με συνέπεια τις ανάγκες της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία των προϊόντων μας, σε κάθε πτυχή των επιχειρησιακών μας διαδικασιών. Η ποιότητα είναι ο πυρήνας των οραμάτων και των ενεργειών μας, επιλέγοντας πάντα υλικά υψηλών προδιαγραφών. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται επίσης με αυστηρούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε σύστημα ποιότητας ISO 9001, το οποίο διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και απόδοση σε όλα τα στάδια εργασιών από το σχεδιασμό ενός προϊόντος, την ανάπτυξη και την παραγωγή του, έως τη διανομή και την τεχνική εξυπηρέτηση του πελάτη. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός σε κάθε τομέα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνεχή πρωτοπορία και την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη της.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η εταιρεία συνδυάζει το οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει πλήρως οργανωμένα τμήματα Πωλήσεων, Marketing, Εισαγωγών – Εξαγωγών, Τεχνικής Υποστήριξης, Ποιοτικού Ελέγχου καθώς επίσης και τμήματα Μελετών Δημοτικού και Αρχιτεκτονικού Φωτισμού. Η εκπαίδευση και η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού, αποτελούν σημαντικές προτεραιότητές μας. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα του ομίλου, ο οποίος συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ο Όμιλος GEYER® Hellas παράγει και εμπορεύεται ηλεκτρολογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως:

Αυτόματες ασφάλειες παντός τύπου, αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος, πίνακες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (μεταλλικούς, μεταλλοπλαστικούς και πλαστικούς), βιομηχανικό υλικό, πριζοδιακόπτες παντός τύπου, λαμπτήρες φωτιστικά LED για οικιακές , εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, σύστημα ασύρματου συναγερμού Smart Security, σύστημα Smart Home, καλώδια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Αντλίες θερμότητας, Σταθμοί φόρτισης Ηλεκτρικών αυτοκινήτων–Ηλεκτροκίνηση, Pillars.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ενημέρωση και η συνεχής επαγγελματική κατάρτιση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη υψηλών στόχων και αποτελεσμάτων. Υιοθετώντας την φιλοσοφία αυτή διοργανώνουμε σεμινάρια με στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση των συνεργατών μας αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού μας. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης, που βρίσκεται στην Χαλκίδα, είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί.

LOGISTICS

Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται χάρη στις ιδιόκτητες αποθήκες σε Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη. Ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών και το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας GEYER® Hellas προσφέρει στην καθημερινή διαχείριση των παραγγελιών διανομές με ταχύτητα, αμεσότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.