Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Εργαλεία

Εργαλεία

Με την ολοκληρωμένη, ποιοτική και ασφαλή γκάμα εργαλείων της GEYER, η εργασία σας γίνεται πιο εύκολη και άνετη από ποτέ. Ακούγοντας για χρόνια τις ανάγκες της αγοράς και προσπαθώντας να βρούμε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, επενδύουμε σταθερά στην ασφάλεια και την ποιότητα των εργαλείων μας.

Απόδειξη; Η παροχή εγγύησης εφ’όρου ζωής σε όλα μας τα εργαλεία, γεγονός που μας καθιστά την κορυφαία επιλογή των καταναλωτών.

Τα  ηλεκτρολογικά εργαλεία GEYER είναι μονωμένα και κατασκευάζονται από χάλυβα ειδικής σύνθεσης και υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 60900. Στο τέλος της διαδικασίας παραγωγής κάθε μονωμένου εργαλείου ασφαλείας πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος διασφάλισης των προδιαγραφών. Ολα τα εργαλεία GEYER φέρουν πιστοποιήσεις GS και VDE.

Βασικό χαρακτηριστικό όλων των εργαλείων GEYER είναι οι μονωμένες λαβές που έχουν κατασκευαστεί με ειδική μέθοδο, ώστε να μειώνουν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κατά την εργασία με προστασία τάσης ρεύματος έως και 1000 volt.

Οι πληθώρα επιλογών αναμέσα σε πένσες, κατσαβίδια και κόφτες δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη. Οι απαιτητικές εργασίες ολοκληρώνονται με άνεση, ευκολία και ασφάλεια που μόνο η GEYER μπορεί να προσφέρει.

Οι πένσες και οι κόφτες είναι κατασκευασμένοι από εξαιρετικής ποιότητας στιλβωμένο Chrome Vanadium ατσάλι, που τα καθιστά κατάλληλα για όλες τις κοινές χρήσεις. Διαθέτουν ισχυρή μόνωση, δοκιμασμένη κάθε μία ξεχωριστά για αντοχή σε τάση 1000V, καθώς και πιστοποίηση GS και VDE. Ο θερμικής επεξεργασίας χάλυβας με υψηλή σφυρηλάτηση και επίστρωση χρωμίου διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα. Τέλος, οι επαγωγικά σκληρυμένες λεπίδες προσδίδουν μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η λαβή από διπλό υλικό με αυλάκωση εγγυάται σταθερότητα και ασφάλεια.

Επιλέγοντας ένα κατσαβίδι GEYER, σταυροκατσάβιδο, ίσιο κατσαβίδι ή δοκιμαστικό κατσαβίδι, θα βελτιώσετε αισθητά τη ροή της εργασίας. Είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικό υλικό S2 steel και ισχυρή μόνωση βιομηχανικού τύπου 1000V, ελεγμένα σύμφωνα με τα πρότυπα EN60900:2004. Ο εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός της λαβής δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να εφαρμόζει τη μέγιστη δυνατή ροπή κατά το βίδωμα. Τα κατσαβίδια της GEYER καταλήγουν να γίνονται προέκταση του χεριού δημιουργώντας μια στενή σχέση συνεργασίας με το χρήστη. Όλα τα κατσαβίδια φέρουν πιστοποιήσεις GS και VDE με εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader